Tuesday, July 12, 2005

Polkadot

Ah sommer. Tiden hvor forelskede par lugter lidt at kokos og bruner sig i haver og havne, hvor singler har kronede dage blandt lårkorte skørter og bræklange drinks. (Det er så her pick up´en suser hen over pladen og kradser i billedet.) Pepsi sidder nemlig fast i betonbyggeri med bladlusinficeret altansortiment, ømme patter og en lille baby, der efterhånden går under tilnavnet Jaba the Hut. Se det ville være nok til at melde selv de mest udholdende ind i diverse religiøse sekter, blive vegetarer eller gå til aerobics.
Min egen personlige Jesus hedder i år Ben, som unægtelig hænger sammen med hans makker Jerry. Og de kan lave is. Fuck, hvor kan de lave is. Vanilla & Cookiedough er så religiøst, som det bliver. Man tager ens barndoms søde tand, blander noget ufærdigbagt kagedej i og moser det ned i en liter vaniljeis og voila: Isjunkie og 5 kg lykkeligere. Jeg er sikker på, at det er ulovligt flere steder.
De fem kilo ekstra kan man så passende placere i en sofa foran Ben & Jerrys sidekick: Tour de France, komplet med ham der camembert, tombola og de andre og dermed opskriften på perfekt barselssommer 2005. Og som ekstra krydderi på tilværelsen: Dukkekæreste, der i kærlighedsrus og lettere dårlig samvittighed over fuldtidsjob, overbringer ”mandagsgave”: et styks Prikket Bjergtrusse. Ah sommer.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Busted!!
We will take appropriate measures when the time is due...

4:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

Haha, det var præmien til det hold, der blev tredjesidst til quiz. Næste gang får du nok en Nik & Jay-t-shirt.

1:07 PM  
Blogger Caroline said...

sikke pissesøde i er. ah men kærlighed flytter jo som bekendt Alpe D´Huez´er

10:45 AM  
Anonymous Anonymous said...

Dagnammit woman! Kom så i gang med at blogge! I don't care if you just had a baby! Stort tillykke til Dukkemogens og dig.

AAAAAAAArrr!!

9:47 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jeg må erklære mig enig med Charlotte.
Hvad bliver der af opdateringerne, kvinde?

Entertain us. I det mindste, vil vi gerne se nogle baby-billeder. Åh-nybagt-mor-blog. It's gonna rock.


PS: Det er så længe siden, at du har skrevet, at jeg har glemt mit brugernavn/password.. men det er altså mig.. Lone.. hende dér.. også... formerly-missfit-fordi-nu-på-hold-med-nogle-andre-så-vi-hedder-alt-muligt-mærkeligt-Lone.

9:06 PM  
Anonymous Anonymous said...

AAAArrrrrrr!

1:52 AM  

Post a Comment

<< Home