Monday, January 31, 2005

Myteknuserne

Discovery er en fantastisk kanal. Først blev man slæbt ned i pyramider for at afsløre mysterier om antikke forbandelser. Derefter virkede den som en sikker sovepille a la Tour de France, da man blev beriget med ” Flyets historie”. Og senere lærte vi, at vi stadig er røvbange for de hvide hajer, ligegyldigt hvor mange gange en rosinrynket havbiolog forsikrer os om, at de bare er lidt for store misforståede fisk. Min nye Discovery-dille hedder ” Mythbusters”. Et program hvor nørder får frie tøjler, og hvor myter og sladderhistorier bliver aflivet - oftest med eksplosioner.
Man tager en sprudlende orangefarvet mand med Casper Christensen-briller, parrer ham op med afdæmpet cykelstyrskæg, giver dem en myte, et lager af dukker, gele og skruer ,- så er jeg lykkelig i en hel time hver aften.
Hvornår er man det dér fan? Vil så gerne skrive ind og udfordre dem med en myte men: 1. Det ville være allerførste gang jeg har skrevet et fanbrev i mit liv. 2. Jeg er udmærket klar over, at ” Hello Mythbusters, please can you find out if it´s a myth that folk der hedder Jørgen can come in for free on Skanderborg festival?” nok ikke rigtig er i samme liga som om man kan snyde en alkoholtest, eller om man kan flygte fra Alcatraz.

8 Comments:

Blogger Eat my Shorts said...

Du kan vel spørge dem om:
1. Kan det lade sig gøre at producere en pistol i plastik, så den ikke udløser metaldetektoren i Kastrup lufthavn?

2. Kan man overleve i maven på en kæmpepythonslange for senere at blive gylpet op i halvlevende live?

3. Er det muligt at sammensætte en kvalitativ sendeflade på den store pakke kabeltv en onsdag aften?

Så skuller der være grobund for et gedigent fanbrev.

1:55 AM  
Anonymous Anonymous said...

Mythbuster er genialt.. Jeg morede mig kosteligt over, hvor svært det f.eks. kan være at finde en svinemave med tarme..

Held og lykke med brevet :-)

Hvad med at tjekke vandrehistorierne? Det er jo også en slags myter. Dem findes der tonsvis af bøger om. Jeg er sikker på, der er nogle gode myter, at slå ihjel.

Prøv her f.eks. bogen "Havestolspiloten" eller "Det døde barn i hoppegyngen"

Held og lykke..

Hilsen
Pernille

5:38 AM  
Blogger Devin Dazzle said...

Jeg kunne personligt godt tænke mig at vide, om der er hold i myten om, at nomaderne var et folk, der byggede pyramider i huler. Det vil sætte verdenshistorien i et helt nyt lys, hvis myten er sand (get it? Nomader .. sand .. HA HA HA HA! Jeg er så skide underholdende).

8:14 PM  
Blogger Devin Dazzle said...

Eller om eksistensen af nomaderne bare er en vandre-historie .. Get it? Nomader .. vandre .. Jeg er vist inde i en stime :D

8:16 PM  
Blogger Beyer said...

Jeg har længe funderet over hvad den kemiske formel for jord og tandpasta er?

Hvor lang er en parralel linie?

Hvornår bliver den sidste idiot født?

og

Hvad nedstammer ilderten fra?

10:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

her i varmen kan i få en ny is i kastrup en bandidos med 4 kugler glad for dukkehuset hvad blev der af snuf

4:10 AM  
Blogger Lilly said...

Jeg er fuldstændig enig i din store fascination af dette herlige program, concept og ikke mindst de fantastiske værter!!

Jeg sidder fast i sofaen og glor ind i Discovery-kassen hver gang myteknuserne kaster sig over nye forunderlige projekter!

Fandme noget fjerner der vil noget!

2:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

オンラインカジノ safety award Prämie für unfallfreie Arbeit Everything seemed to have gone against me. In the theatre--in ... Oh, http://casinofaninjapan.com オンラインポーカー it should not be difficult. Is it true--can you persuade anybody that オンラインカジノ 評価 [url=http://is.gd/TdvUSV ]オンラインカジノ ブログ [/url]BEEN ABLE TO PRESERVE THEMSELVES THROUGHOUT THE EXPERIENCE OF ALL

8:03 PM  

Post a Comment

<< Home