Monday, March 07, 2005

Don Øv

Jeg elsker at hade Don Ø. Der er ting,der er så brand-irriterende og platte,at man bare må op på barrikaderne og protestere mod den åbenlyse fornærmelse mod ens intelligens, det er når noget sådant eksisterer. Det er tilfældet med Don Ø. Man kunne også nævne i flæng Rabatten, Morten Olsen, Ham med trutlæberne og de vildeste konkurs – DAGEN- agtige jakkesæt, der ”taler med Gud” på DR2 og flodhesten fra Wulffmorgenthaler.
Nå men… kom til at se ” Kontrakten med Don Ø” forleden. Er folk rigtig kloge?? Så så man ham, der egentlig bare hedder Flemming, kaste sig frådende over små wannabe reality tv-direktører i Parken, som var det løven foran små vridende og dødsangste gnuer, og forsikre dem fra tid til anden om at ”han altså ikke bider”. Det er det mest tæer-krummende pinlige program, ikke set værre siden Melodi Grand Prix´et på vers. Ikke mindst da en af de forskræmte gnuer ( en rav-dame over 50 ) havde overlevet 10 minutters ansættelsessamtale og nu skulle komme med sit ultimative trumfkort og fremstammede ”Jeg er altså enormt god til at prutte om priser”, eller da næste slagtegnu påtalte overfor Don løve, i et sidste desperat forsøg på at blive ansat som underdirektør i parken, at ” Don skulle til at investere i nogle bedre parkeringsforhold omkring parken, for det var fandme ikke til at finde en plads!” Behøver jeg at sige at den lille gnu i den grad blev frosset i forlygterne og blev ramt, før han kunne nå at høre udafmitkontor!
Jeg vil ikke tage en eneste fotokopi for Flemming, om jeg så fik en underdirektørstilling for det! Han er typen, der står op kl. 6 og drikker kaffe i nystrøget skjorte, mens vi andre ligger og brækker os af træthed, og tror vi skal i lufthavnen. Han er typen, der altid har blege kridt-lignende læber af at tale giftigt om folk på lidt samme måde som Carøe og Jarlen altid er solbrændte.
Han er i kategori med sure opstød og sidestik og han siger mig lige så meget som power point shows og opvask.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hva' er det da for noget at skrive?.. Nedtur at læse :)

8:01 AM  

Post a Comment

<< Home